Fietsverhuur Hazeleger op de Veluwe Fietsverhuur de Veluwe

Wilt u genieten van de Veluwe? Kom dan bij ons een fiets huren. U kunt bij ons onder andere een ebike huren op de Veluwe. 

Daarnaast hebben wij ook gewone fietsen en e-choppers om de Veluwe te verkennen. als u bij ons een fiets of ebike komt huren op de Veluwe dan hebben wij ook mooie routes klaarliggen in verschillende lengtes.

Fietsen op de Veluwe is een ervaring die u nooit vergeet. Van elektrische fietsen tot mountainbikes? Wij hebben het allemaal voor u klaar staan. Onze elektrische en dames – en herenfietsen zijn van Nederlandse topmerken als Gazelle en Batavus. Kwaliteit voor een goede prijs. De bossen en de heide liggen op steenworp afstand van onze locatie. 

 

Veelgestelde vragen?

Waar kan ik routes vinden om te fietsen op de Veluwe?

Wij hebben zelf routes samengesteld om te gebruiken als u bij ons een fiets huurt. Wij hebben routes gemaakt van verschillende lengtes die u gratis kunt gebruiken bij de verhuur van een fiets. Deze routes gaan langs de mooiste plekjes op de Veluwe. Het zijn afwisselende routes met waarbij u over de heide fietst en door het bos. Deze routes zijn aangegeven doormiddel van knooppunten. Dit zijn kleine groene bordjes met een nummer erop.

Kan ik zelf ook een route maken?

Als u zelf een route maakt kunt u in verschillende apps ons als startpunt vinden. Bijvoorbeeld de app van Route.nl. Doormiddel van deze app kunt u zelf een mooie route samenstellen die u langs verschillende bezienswaardigheden leidt over de Veluwe. 

Waarom is de Veluwe de mooiste plek om te fietsen?

De bossen en heide rondom Elspeet zijn een oase van rust en mooie natuur. Als u over de Veluwe fietst waant u zich toerist in eigen land. Het zal u verbazen hoe mooi de omgeving op de Veluwe is. Daarom is het zeker de moeite waard om een keer naar dit prachtige stukje natuur in Nederland te komen. Reserveer direct een fiets en u zult er geen spijt van krijgen.

Welke fietsen zijn er bij Hazeleger Fietsen te huur?

Wij hebben elektrische fietsen te huur, daarnaast verhuren wij ook gewone heren en damesfietsen. U kunt bij ons fietsen in verschillende maten huren. Als u heeft gereserveerd en bij ons de fietsen of e-choppers  komt ophalen dan stellen wij het zadel en stuur van de fiets af. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw fietstocht.

Kan ik mijn reservering annuleren?

U kunt kosteloos bij ons uw reservering annuleren. Geef 24 uur van te voren aan dat u niet komt en wij boeken uw geld terug of annuleren de reservering. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw reservering. 

Wat is de actieradius van de ebikes?

De E-bikes die wij verhuren zijn altijd van Nederlandse topmerken zoals Gazelle of Batavus. Deze hebben een actieradius van minimaal 50 kilometer en maximaal 120 kilometer. Wij beschikken over een eigen werkplaats waardoor wij al onze fietsen constant kunnen onderhouden. Wij kiezen ervoor om altijd fietsen te verhuren met een Bosch middenmotor, dit vanwege de soepele ondersteuning en betrouwbare prestaties.

Kunnen de fietsen ook bezorgd worden?

Wij kunnen uw fietsen bezorgen tegen meerprijs bij het hotel of op de camping waar u verblijft. op deze manier hoeft u zelf geen fietsendrager of kar mee te nemen. Aan het eind van uw verblijf halen wij de fietsen weer op. Bij bijna alle hotels in de buurt van Elspeet en Vierhouten kunt u bij het inchecken de sleutels ophalen of inleveren van onze fietsen. Zo hoeft u nooit te wachten op ons en kunt u wanneer het u uitkomt de fietsen weer inleveren.


 Fietsverhuur de Veluwe |Fietsen huren op de Veluwe |Elektrische fietsen huren Veluwe | Fiets huren Veluwe

Direct reserveren

Reserveer eenvoudig online.

Reserveer nu

Google reviews

Laat u overtuigen door onze klanten!

Hazeleger fietsen

 

Onze buren:  

https://www.1760.nl/ 

Heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe en omgeving! Reserveer nu