Mountainbike verhuur veluwe

Wilt u een mountainbike huren op de Veluwe?

Dan bent u bij ons als Merida dealer aan het goede adres.

Niets is er mooier dan op de mountainbike de bossen en de heide op de Veluwe te verkennen. Onderweg kom je op plekken waar je met de auto of tourfiets niet kunt komen. De stille natuur biedt de mogelijkheid om in contact te komen met wilde zwijnen of herten. Nog geen 500 meter asfalt en u bent in het bos. Huur een mountainbike en verken de natuur rondom Elspeet.

De Merida Mountainbike (29 inch) is geschikt voor personen van 160 cm tot 210 cm. De mountainbikes komen altijd met een passende, goedgekeurde helm.

Wij hebben unieke mountainbike routes beschikbaar op een gps navigatie die u kunt huren voor €10 per dag


Neem contact op of reserveer direct online deze fiets.

contact   of   reserveer direct online

Prijzen:

Per dag:   ` € 25,-

Per week (7 dagen):  € 125,-

Per weekend: (3 dagen) € 65,-

*Weekend: vrijdagochtend tot maandagochtend

Laat u overtuigen door de vele klanten die u al zijn voor gegaan!

Bekijk de Google reviews direct!

 

Veelgestelde vragen?


Wat is de mooiste Mountainbike route vanaf Hazeleger Fietsen?

De mooiste mountainbike route vanaf Hazeleger Fietsen is de ''Groene route'' richting Harderwijk, deze route bestaat voornamelijk uit single tracks en is voor de gevorderde en de beginnende een spannende en uitdagende route. Route loopt dwars door de bossen van de prachtige Veluwe. De route is ongeveer 30 km lang en is vanaf Hazeleger Fietsen makkelijk te bereiken en word aangegeven d.m.v. paaltjes in het bos (groene kleur) en eventueel is deze ook op een navigatie beschikbaar.


Link route: https://mtbharderwijkermelo.nl/routes/harderwijk    

 

Is een helm verplicht?

een helm dragen tijdens het gebruik van uw mountainbike tocht is niet verplicht maar wij raden het wel aan, als u een mountainbike huurt word er een goedgekeurde helm bijgeleverd.

Hoe moet ik de mountainbike gebruiken? 

U krijgt bij ons een korte uitleg over het gebruik van de fiets: over het gebruik van de remmen, en het gebruik van de versnellingen. 

Welke framematen zijn er beschikbaar?

M t/m XXl zijn de framematen die wij beschikbaar hebben, zadelhoogte word terplekke ingesteld zodat u veilig de Veluwe kunt verkennen.


 

 

Heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe en omgeving! Reserveer nu