Fietsverhuur


Fietsverhuur Elspeet

Bent u in Elspeet op vakantie en wilt u fietsen tijdens de vakantie? U kunt dan (online of telefonisch) een fiets reserveren en wij komen deze bezorgen in Elspeet. De fiets wordt bezorgd bij uw vakantieadres en bij vertrek weer opgehaald. De fietsen kunnen  buiten de openingstijden worden bezorgd of opgehaald. Zo wordt u tijdens uw vakantie compleet ontzorgd.

 

 

Lees meer

Fietsverhuur Vierhouten

Wilt u in Vierhouten een fiets huren dan bent u bij Hazeleger Fietsen aan het goede adres. Bent u in Vierhouten op vakantie en wilt u bij het vakantiehuis of op de camping een fiets huren? Wij bezorgen in Vierhouten tegen meerprijs uw fiets op uw vakantieadres. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie en van de prachtige Veluwe. De fietsen kunnen buiten de openingstijden worden bezorgd of opgehaald.

 

Lees meer

Fietsverhuur Nunspeet

Bent u in Nunspeet op vakantie en wilt u fietsen tijdens de vakantie? U kunt dan (online of telefonisch) een fiets reserveren en wij komen deze bezorgen in Nunspeet. De fiets wordt bezorgd bij uw vakantieadres en bij vertrek weer opgehaald. De fietsen kunnen buiten de openingstijden worden bezorgd of opgehaald.
Zo wordt u tijdens uw vakantie compleet ontzorgd. 

 

 

Lees meer

Heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe en omgeving! Reserveer nu