Gravelbike verhuur

Niets is mooier dan op de gravelbike de gravelpaden op de Veluwe te verkennen. Onderweg kom je op plekken waar je met de auto niet kunt komen. De stille natuur biedt de mogelijkheid om in contact te komen met wilde zwijnen of herten. Nog geen 500 meter asfalt en u bent in het bos. Huur een gravelbike en verken de natuur rondom Elspeet.

De Merida Gravelbike (29 inch) is geschikt voor personen van 160 cm tot 195 cm. De gravelbikes komen altijd met een passende, goedgekeurde helm.

 

Neem contact op of reserveer direct online deze fiets.

contact   of   reserveer direct online

   

  Space

 

Laat u overtuigen door de vele klanten die u zijn voor gegaan!

Bekijk de Google reviews direct!

 

Welke fiets is  er te huur als gravelbike?

Wij verhuren de Merida Silex 400 gravelbike, deze fiets is uitgerust met onder andere  een Shimano Grx aandrijving en een carbon voorvork.

Zijn er ook gravelbike routes vanaf Hazeleger Fietsen?

Als u een gravelbike bij ons huurt kunt u ook een garmin navigatie huren, daar staan verschillende routes op van 35 tot 85 km die allemaal beginnen bij ons en de mooiste plekken laten zien doormiddel van de route.

Is een helm verplicht?

een helm dragen tijdens het gebruik van uw gravelbike tocht is niet verplicht maar wij raden het wel aan, als u een gravelbikehuurt word er een goedgekeurde helm bijgeleverd.

Hoe moet ik de gravelbike gebruiken? 

U krijgt bij ons een korte uitleg over het gebruik van de fiets: over het gebruik van de remmen, en het gebruik van de versnellingen. 

Welke framematen zijn er beschikbaar?

M t/m XL zijn de framematen die wij beschikbaar hebben, zadelhoogte word terplekke ingesteld zodat u veilig de Veluwe kunt verkennen.

Wilt u een gravelbike huren op de Veluwe?

Vanaf 32,50 euro per dag huurt u een Merida gravelbike inclusief helm in Elspeet. 

Prijzen:

Per dag:                                € 32.50,-

Per week (7 dagen):            € 180,-

Per weekend: (3 dagen)     € 80,-

*Weekend: vrijdagochtend tot maandagochtend

Heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe en omgeving! Reserveer nu