E-chopper verhuur

 


 

Wilt u genieten van de Veluwe op een E-chopper? Bij Hazeleger bent u aan het juiste adres.

De e-choppers zijn te gebruiken met kinderen tot 10 jaar achterop. Er zit geen kinderzitje op dus het kind moet zelfstandig kunnen zitten!

U dient een rijbewijs te hebben voor een snorfiets of auto.

Wij hebben routes voor u geselecteerd waarmee u langs de mooiste plekjes rijdt. Dus kom een E-chopper huren bij Hazeleger op de veluwe!

Vanuit het startpunt rijdt u dwars door de natuur, de route brengt u langs bos en over heide. Op en top Veluwe.

Na de reservering krijgt u een bevestiging via de mail waarmee u de routes kunt downloaden en inzien. U kunt uw smartphone opladen in de telefoonhouder op het stuur. 

E-chopper reserveren

 

E- Chopper in bos veluwe

Laat u overtuigen door de vele klanten die u al zijn voor gegaan!

Bekijk de Google reviews direct!

 

Veelgestelde vragen?


Hoelang duurt de e-chopper tocht over de veluwe?

Onze routes zijn maximaal 30 kilometer en brengen u langs de mooiste plekjes op de veluwe .U bent totaal 3 uur of 2 uur onderweg en komt langs een aantal horecagelegenheden om even een tussenstop te maken. U mag zelf ook een route maken die niet langer is dan 30km en alleen op fietspaden met knooppunten langsgaat en niet op onverharde wegen.

Wat is een e-chopper?

De e-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en een hoog stuur. Hierdoor kunt u fluisterstil en zonder de natuur de beschadigen over de Veluwe rijden. Er bestaat een kans dat u wild spot en die wilt u natuurlijk niet wegjagen. Met de e-chopper verjaagd u het wild niet. Optimaal genieten dus.

Waarom moet ik rijden op de Veluwe?

De Veluwe is het mooiste natuurgebied van Nederland, in de zomer volop in bloei, in de herfst betoverende kleuren en in de winter een prachtig wit tafereel. Op onze routes komt u langs de mooiste plekjes en heeft u grote kans om wild te spotten. U rijdt door een rustig gebied waar u optimaal kunt genieten van de natuur.

Moet ik een helm gebruiken?

Om de veluwe te verkennen per e-chopper heeft u vanaf 1 januari 2023 een  helm nodig. WIj hebben een goedgekeurde helm voor u klaarliggen. DIt is geen volledige scooterhelm maar een goedgekeurde fietshelm die ook voor de 25kmpu e-chopper gebruikt mag worden.

Wat kost het?

Een e-chopper tocht kost 25 euro per 2 uur en 35 per 3 uur. Dit is inclusief route die u van tevoren gemaild krijgt en op uw smartphone kunt tevoorschijn halen. Als u bij ons komt krijgt u een oplaadkabel te leen zodat uw telefoon niet leeg raakt tijdens het rijden. De smartphone kan in de telefoonhouder van de e-chopper.

Hoe werkt een e-chopper?

Een e-chopper werkt hetzelfde als een normale snorscooter, het verschil is de motor. De e-chopper is namelijk volledig elektrisch. Hij trekt snel op en je hoort hem niet.

Tips in de omgeving:

Na uw choppertocht over de Veluwe kunt u lunchen of dineren bij onze buren!

Om te reserveren of meer info te zien kunt u de site bezoeken: 1760

Pannenkoeken en meer

E-chopper in Staverden.

Heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe en omgeving! Reserveer nu