E-chopper verhuur


Wilt u genieten van de Veluwe op een E-chopper? Bij Hazeleger bent u aan het juiste adres.

De e-choppers zijn te gebruiken met kinderen tot 10 jaar achterop. U dient een rijbewijs te hebben voor een snorfiets of auto.

Wij hebben routes voor u geselecteerd waarmee u langs de mooiste plekjes rijdt. Dus kom een E-chopper huren bij Hazeleger op de veluwe!

Vanuit het startpunt rijdt u dwars door de natuur, de route brengt u langs bos en over heide. Op en top Veluwe.

Na de reservering krijgt u een bevestiging via de mail waarmee u de routes kunt downloaden en inzien. U kunt uw smartphone opladen in de telefoonhouder op het stuur. 

E-chopper reserveren

 

Laat u overtuigen door de vele klanten die u al zijn voor gegaan!

Bekijk de Google reviews direct!

Atlanta Service Reviews | Heating & Air Repair

Veelgestelde vragen?

Hoelang duurt de e-chopper tocht over de veluwe?

-Onze routes zijn maximaal 30 kilometer en brengen u langs de mooiste plekjes op de veluwe .U bent totaal 3 uur onderweg en komt langs een aantal horecagelegenheden om even een tussenstop te maken. U mag zelf ook een route maken die niet langer is dan 30km en alleen op fietspaden met knooppunten langsgaat en niet op onverharde wegen.

Wat is een e-chopper?

-De e-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en een hoog stuur. Hierdoor kunt u fluisterstil en zonder de natuur de beschadigen over de Veluwe rijden. Er bestaat een kans dat u wild spot en die wilt u natuurlijk niet wegjagen. Met de e-chopper verjaagd u het wild niet. Optimaal genieten dus.

Waarom moet ik rijden op de Veluwe?

-De Veluwe is het mooiste natuurgebied van Nederland, in de zomer volop in bloei, in de herfst betoverende kleuren en in de winter een prachtig wit tafereel. Op onze routes komt u langs de mooiste plekjes en heeft u grote kans om wild te spotten. U rijdt door een rustig gebied waar u optimaal kunt genieten van de natuur.

Moet ik een helm gebruiken?

Om de veluwe te verkennen per e-chopper heeft u geen helm nodig. De e-chopper is namelijk begrensd op 25 kmpu.

Wat kost het?

Een e-chopper tocht kost 35 euro per 3 uur. Dit is inclusief route die u van tevoren gemaild krijgt en op uw smartphone kunt tevoorschijn halen. Als u bij ons komt krijgt u een oplaadkabel te leen zodat uw telefoon niet leeg raakt tijdens het rijden. De smartphone kan in de telefoonhouder van de e-chopper.

Hoe werkt een e-chopper?

Een e-chopper werkt hetzelfde als een normale snorscooter, het verschil is de motor. De e-chopper is namelijk volledig elektrisch. Hij trekt snel op en je hoort hem niet.

Tips in de omgeving:

Na uw choppertocht over de Veluwe kunt u lunchen of dineren bij onze buren!

Om te reserveren of meer info te zien kunt u de site bezoeken: 1760

Pannenkoeken en meer

Heerlijk genieten van de natuur op de Veluwe en omgeving! Reserveer nu